Για τον ερασιτέχνη, τον επαγγελματία, την βιομηχανία..

Αρχική σελίδα :: Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής

Αναλογιζόμενοι τη θέλησή σας για γρήγορη παραλαβή της παραγγελίας σας ,έχουμε επιλέξει τρεις τρόπους :

1. ΕΛΤΑ : Η παράδοση γίνεται ανάλογα με τον χρόνο αποστολής των ΕΛΤΑ . Το κόστος αποστολής είναι ανάλογο του βάρους των προϊόντων και εμφανίζεται στο τέλος της παραγγελίας σας.

2. COURIER: Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται μέσω των υπηρεσιών της SPEEDEX την επόμενη εργάσιμη ημέρα εφόσον η παραγγελία σας έχει δοθεί έως τις 12 το μεσημέρι και υπάρχει διαθέσιμο το προϊόν. Σε περίπτωση που η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη η αποστολή γίνεται με τα ΕΛΤΑ Το κόστος αποστολής είναι ανάλογο του βάρους των προϊόντων και εμφανίζεται στο τέλος της παραγγελίας σας.

3.ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ : Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται μετά από 2-3 ημέρες από την παράδοση του δέματος στην μεταφορική.

Αν τα προς πώληση προϊόντα έχουν βάρος μεγαλύτερο από 30 κιλά ή διάμετρο μεγαλύτερη του 1 μέτρου η αποστολή θα πραγματοποιείτε με πρακτορείο μεταφορών το οποίο αναλαμβάνει διανομές κατοίκων για όλη την Ελλάδα.

Στα εργαλεία , το κόστος αποστολής υπολογίζεται ανά προϊόν και καθορίζεται από το βάρος και τον όγκο του προϊόντος .

Στην περίπτωση που επιλεγεί ως τρόπος αποστολής η μεταφορική εταιρεία ο τρόπος πληρωμής ΔΕΝ μπορεί να είναι η αντικαταβολή αλλά πρέπει να προηγηθεί κατάθεση σε λογαριασμό η πληρωμή με πιστωτική κάρτα.

Το κόστος αποστολής επιβαρύνει πάντα τον παραλήπτη και αναγράφετε στην τελική φάση της παραγγελίας σας.

Σε περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα θα ενημερώνεστε με e-mail ή τηλεφωνικώς για τον ακριβή χρόνο παράδοσης. Αν συμφωνείτε για το νέο χρόνο παράδοσης θα πρέπει να μας στέλνετε e-mail ή fax ότι είστε ενήμερος και θέλετε η παραγγελία σας να παραμείνει ενεργή.

Σε περίπτωση που οι νέοι όροι εκτέλεσης της παραγγελίας δεν σας ικανοποιούν η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται με την ευθύνη του πελάτη.

free post
Greek English
Γλώσσα
Πλάτος σελίδα
44 Ανώνυμος(οι) πελάτης(ες)