Για τον ερασιτέχνη, τον επαγγελματία, την βιομηχανία..

Αρχική σελίδα :: Ακυρώσεις - Επιστροφές

Ακυρώσεις - Επιστροφές

Ακυρώσεις - Επιστροφές

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας καθυστερήσει να έρθει, παρόλο που έχει σταλεί από εμάς κανονικά, μπορείτε να μας ενημερώσετε με e-mail ή τηλεφωνικώς ώστε να την αναζητήσουμε στην εταιρεία που ανέλαβε την αποστολή.

Η ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα!
Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία παραγγελίας το σύστημα σας επιστρέφει έναν Αριθμό Παραγγελίας τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την ακύρωση της παραγγελίας σας, επικοινωνώντας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών. ( 800 11 19100 τις 08.00-16.00 Δευτέρα ως Παρασκευή ή στο e-mail: info@my-tool.gr).
 
Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί έως τις 12.00 της επόμενης εργάσιμης ημέρας, και εφόσον δεν έχετε ενημερωθεί ότι σας έχει αποσταλεί.

Μετά την αποστολή της είναι αδύνατη η ακύρωση της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιήθηκε μέσω παράνομης ιδιοποίησης στοιχείων πιστωτικής κάρτας από τρίτο πρόσωπο πλην του νόμιμου κατόχου, To my-tool.gr, εφόσον πρώτα παραλάβει ακέραιο το προϊόν, σε συνεργασία με την τράπεζα θα επιστρέψει στον νόμιμο κάτοχο της κάρτας το ποσό της αξίας του προϊόντος.

To my-tool.gr εκτός της ηλεκτρονικής επικοινωνίας που θα έχει μέχρι την παραλαβή του προϊόντος από τον πελάτη, διατηρεί το δικαίωμα της τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί του σε περίπτωση που πρέπει να επιβεβαιωθεί η αγορά ή και η ακύρωση παραγγελίας

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Λαμβάνουμε όλα τα μέτρα με τις κατάλληλες συσκευασίες που ενδείκνυνται για κάθε προϊόν, ώστε να φθάνουν στα χέρια σας ασφαλή.

Παρακαλούμε να ελέγχετε την κατάσταση του δέματος κατά την παραλαβή από την εκάστοτε εταιρεία μεταφοράς για τυχόν φθορές κατά την αποστολή και σε περίπτωση φθοράς έχετε το δικαίωμα να μην αποδεχτείτε την παραλαβή του. Εφόσον αποδεχτείτε την παραλαβή του δέματος, το οποίο δεν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, το MY-TOOL.GR αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνης για την κατάσταση του προϊόντος.

Σε περίπτωση που, για οποιοδήποτε λόγο, επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, έχετε δικαίωμα να το κάνετε εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.
 
Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το τμήμα επιστροφών του MY-TOOL.GR  στo τηλέφωνo 800 11 19100 από 08.00 μέχρι 16.00 από Δευτέρα με Παρασκευή.

Στην περίπτωση επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων, (μετά από επιθυμία του αγοραστή), το κόστος μεταφοράς της επιστροφής επιβαρύνει τον ίδιο.

Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς να έχει αποσφραγιστεί η συσκευασία τους και να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς ή σε περίπτωση που έχει κοπεί τιμολόγιο πώλησης με αντίστοιχο δελτίο αποστολής επιστροφής ( Δ.Α )
 
Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών από την ημέρα που το ηλεκτρονικό κατάστημα MY-TOOL.GR θα παραλάβει τα προϊόντα. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Πριν από την επιστροφή προϊόντων επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο e-mail: info@my-tool.gr, η στο τηλέφωνο 800 11 19100 (Δευτέρα ως Παρασκευή 08.00-15.30) ώστε να πάρετε αριθμό έγκρισης επιστροφής προϊόντων (Α.Ε.Ε.Π) 

Σε κάθε περίπτωση τα έξοδα αποστολής από και προς την έδρα της επιχείρησης επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Το ελαττωματικό προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από φωτοτυπίες των τιμολογίων που αφορούν την αγορά και τοποθέτηση αυτού. 

free post
Greek English
Γλώσσα
Πλάτος σελίδα
36 Ανώνυμος(οι) πελάτης(ες)